Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Slachtoffertje ongeluk Ritthem 1 jaar oud

Toegevoegd: 11-05-2015, 11.14 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Het kind dat gisteren om het leven kwam bij een tragisch ongeluk op een boerderij in Ritthem was nog maar één jaar oud. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 19.50 uur bij een bedrijf aan de Landbouwweg. Direct werden ambulances, een traumahelikopter en twee brandweerwagens opgeroepen maar de hulpverleners konden niets meer voor het slachtoffertje betekenen.

De politie heeft vandaag bekend gemaakt dat het kind, een jongetje, werd aangereden door een shovel. Over de omstandigheden waarbij dat gebeurde is niets bekend gemaakt. "Uit privacyoverwegingen worden geen verdere mededelingen gedaan", zo laat de politie weten.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plekke geweest om onderzoek te doen. De Landbouwweg was vanwege het ongeluk enige tijd volledig afgesloten.

Zie ook:
Kind omgekomen op boerderij Ritthem (11-05-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Mamma/Oma (11-5-2015 om 17:37)
Heel veel sterkte gewenst aan de ouders, met name aan de vader. En andere familieleden , eventuele broer/zusjes Rust zacht klein , lief (B) Engeltje. Ook sterkte aan de hulpverleners.
m. (11-5-2015 om 15:58)
ik heb zelf een zoontje van dezelfde leeftijd , en tevens een bedrijf met auto's / heftrucks etc. het is zo snel gebeurd, ik kan me het heel goed voorstellen hoe zoiets gebeurd is , maar de gevolgen zijn echt verschrikkelijk ! vreselijk ! sterkte aan de ouders en alle betrokkenen
Jeroen (11-5-2015 om 15:11)
Wat verschrikkelijk en ongelooflijk triest. Soms lopen dingen zo anders in het leven dan je gewild zou hebben of dan je verwacht had. Goed dat er met de privacy van de familie rekening wordt gehouden. Ik wens deze mensen en hun familie en ook de vrienden van deze mensen héél veel kracht en moed toe om dit verlies te dragen en geleidelijk met de situatie om te leren gaan. Alle goeds! In warmte.
coco (11-5-2015 om 14:45)
Je zult dit als vader de rest van je leven mee moeten dragen. ..heel veel sterkte
marina (11-5-2015 om 14:00)
Sterkte voor diegenen die hierbij betrokken zijn
zorgmedewerker (11-5-2015 om 13:51)
Wat vreselijk.....Diep diep triest, zo'n lief, jong leven zo vroeg beëindigd.. Wat een onmenselijk verdriet, dat zou geen ouder mogen overkomen....Heel erg veel sterkte gewenst voor de ouders en alle andere nabestaanden..
Cookie-instellingen beheren