Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Slachtoffertje ongeluk Ritthem 1 jaar oud

Toegevoegd: 11-05-2015, 11.14 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Het kind dat gisteren om het leven kwam bij een tragisch ongeluk op een boerderij in Ritthem was nog maar één jaar oud. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 19.50 uur bij een bedrijf aan de Landbouwweg. Direct werden ambulances, een traumahelikopter en twee brandweerwagens opgeroepen maar de hulpverleners konden niets meer voor het slachtoffertje betekenen.

De politie heeft vandaag bekend gemaakt dat het kind, een jongetje, werd aangereden door een shovel. Over de omstandigheden waarbij dat gebeurde is niets bekend gemaakt. "Uit privacyoverwegingen worden geen verdere mededelingen gedaan", zo laat de politie weten.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plekke geweest om onderzoek te doen. De Landbouwweg was vanwege het ongeluk enige tijd volledig afgesloten.

Zie ook:
Kind omgekomen op boerderij Ritthem (11-05-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
simone (11-5-2015 om 13:45)
Wat ontzettend verschrikkelijk droevig nieuws...je kind verliezen op wat voor manier dan ook is afschuwelijk ik wens deze familie dan ook alle kracht en sterkte toe
Jo (11-5-2015 om 13:39)
Wat een hartverscheurend en intens triest ongeluk met vreselijke afloop. Wat zullen deze ouders het ondraaglijk moeilijk en zwaar hebben. Een ongeluk zit in zo'n klein hoekje .. het is secondewerk. Zeker met een kind dat geen gevaar ziet, zo klein nog maar soms vlugger is dan het licht. Schuldgevoel voor beiden, en niet te vergeten dat wat na het ongeluk op je netvlies blijft staan. Iedereen met een boerenbedrijf beseft de gevaren, zeker in combinatie met kinderen. Zoiets is je allerergste nachtmerrie. Heel, heel veel kracht en sterkte toegewenst om dit een plekje te geven. Geef elkaar niet de schuld, daarvan is geen sprake .. hoezeer dat ook zo voelt. Het is een noodlottige samenloop van omstandigheden ...
DigiMaatje (11-5-2015 om 13:07)
Wat ontzettend erg. Ik wens de ouders, familie en verder iedereen die het jongetje kende heel veel sterkte toe met dit grote verlies.
Nel (11-5-2015 om 12:55)
verschrikkelijk. Ik wens iedereen hel veel sterkte en kracht toe met dit grote ongeluk.
Rinus (11-5-2015 om 12:19)
Wat een verschrikkelijk bericht. Veel sterkte aan de nabestaanden en ook aan de hulpverleners die ter plaatse zijn geweest bij dit drama.
peter (11-5-2015 om 11:36)
o wat erg, ik wens de ouders heel veel strekte met dit groot verlies, heel veel sterkte nu maar ook in de toekomst, de pijn zal ondragelijk zijn.
Cookie-instellingen beheren