Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand paardenstal Wilhelminadorp

Toegevoegd: 17-06-2015, 18.14 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Aan de Langeweg in Wilhelminadorp heeft woensdag aan het einde van de middag brand gewoed in een paardenstal.

De brand werd rond 17.35 uur ontdekt door een omwonende. Er werd direct opgeschaald naar middelbrand. Er werden twee tankautospuiten, een waterwagen en een ladderwagen opgeroepen. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland sloegen bij aankomst van de brandweer de vlammen uit het dak. De aanwezige dieren konden op tijd in veiligheid worden gebracht.

Uiteindelijk werden voor het blussen alleen één van de tankautospuiten en de waterwagen ingezet. De bemanning van de tweede bluswagen heeft nog wel geassisteerd. Het nader bericht van de brandweer luidde 'kleine brand'.

Rond 18.15 uur kon de brandweer het sein brand meester geven. De oorzaak van de brand is onbekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren