Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 54 km

Middelburger zwaar mishandeld bij straatroof

Toegevoegd: 20-07-2015, 15.52 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op de Gortstraat. Daar werd zondag tussen 04.00 en 04.15 uur een 21-jarige Middelburger mishandeld en beroofd.

De jongen liep na het uitgaan op Plein 1940 onderweg naar huis. Hij werd vervolgens door een groepje van ongeveer zes getinte mannen ingehaald. Vermoedelijk zo allemaal rond de 25 jaar oud. Drie van hen kwamen om het slachtoffer heen staan. Een van hen was een donkere man met kort haar van ongeveer 1.70 meter lang. De weg werd door het drietal  geblokkeerd.

Het slachtoffer kreeg meerdere klappen. In het tumult is hij van de inhoud van zijn portemonnee beroofd. Hij verloor vervolgens het bewustzijn. Aan de mishandeling hield hij een gebroken kaak, gebroken oogkas, scheur in zijn bovenlip en een blauw oog over. De daders vluchtten vervolgens vermoedelijk in de richting van de Vlissingsestraat.

De politie is op zoek naar getuigen van deze gewelddadige straatroof. Behalve de man die het slachtoffer mishandelde was er bij de beroving nog een andere getinte man betrokken. Hij had een opvallende tatoeage in zijn nek. Mocht u getuige zijn geweest, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mama (21-7-2015 om 10:29)
Iedereen bedankt voor zijn medeleven namens mijn zoon en de rest van de familie. Hierbij wil ik iedereen vragen dit bericht via zoveel mogelijk " kanalen " te delen zodat de kans dat iemand iets heeft gezien of iemand die denkt dat hij / zij dit groepje eerder op de avond heeft gezien nog groter wordt. We willen graag dat deze "mensen " gevonden worden! 9.14
Chris (21-7-2015 om 09:55)
Genoeg winkels en horeca in de buurt met camera's zowel zichtbaar als onzichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan de Bart Smit in de Langeviele. Kwestie voor de politie van het opvragen van de beelden en deze online zetten. Sociale media doet de rest....
willem77 (21-7-2015 om 08:44)
eerst en vooral sterkte en beterschap voor het slachtoffer. Hoop dat het tuig gepakt word en voor een jaar achter de tralies verdwijnt. stelletje losers
kees (21-7-2015 om 08:31)
Ik denk toch wel dat deze lieden eerder met de politie in aanraking zijn geweest. naar mijn idee lijkt het er steeds meer op dat er bendevorming aan de gang is.
wim (21-7-2015 om 06:43)
Het zal toch niet waar zijn dat zon vies stelletje niet gepakt gaat worden,wat ben je dan gemeen om met zen zessen zon jongen die alleen is mishandelt te worden bij deze wens ik je beterschap toe
Alfons (20-7-2015 om 23:09)
Conclusie: we kunnen niet meer veilig over straat in Middelburg.
Cookie-instellingen beheren