Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger zwaar mishandeld bij straatroof

Toegevoegd: 20-07-2015, 15.52 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op de Gortstraat. Daar werd zondag tussen 04.00 en 04.15 uur een 21-jarige Middelburger mishandeld en beroofd.

De jongen liep na het uitgaan op Plein 1940 onderweg naar huis. Hij werd vervolgens door een groepje van ongeveer zes getinte mannen ingehaald. Vermoedelijk zo allemaal rond de 25 jaar oud. Drie van hen kwamen om het slachtoffer heen staan. Een van hen was een donkere man met kort haar van ongeveer 1.70 meter lang. De weg werd door het drietal  geblokkeerd.

Het slachtoffer kreeg meerdere klappen. In het tumult is hij van de inhoud van zijn portemonnee beroofd. Hij verloor vervolgens het bewustzijn. Aan de mishandeling hield hij een gebroken kaak, gebroken oogkas, scheur in zijn bovenlip en een blauw oog over. De daders vluchtten vervolgens vermoedelijk in de richting van de Vlissingsestraat.

De politie is op zoek naar getuigen van deze gewelddadige straatroof. Behalve de man die het slachtoffer mishandelde was er bij de beroving nog een andere getinte man betrokken. Hij had een opvallende tatoeage in zijn nek. Mocht u getuige zijn geweest, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (20-7-2015 om 22:18)
Jammer dat ze dit niet tijdens de "nacht van de nacht" durven te doen. (getuigen genoeg) Of op donderdagmiddag, tijdens een druk bezochte binnenstad i.v.m. de weekmarkt. Nee, na 04.00 uur, wanneer ongeveer 90% van de Middelburgers op één oor liggen. Stelletje achterbakse lafaards, ga alsjeblieft werken voor je geld, in plaats van mensen beroven. Sterkte aan het slachtoffer van alweer het zoveelste voorval van zinloos geweld!!!
zondag (20-7-2015 om 22:09)
kijk weer van die lui we weten allemaal wat voor lui het zijn precies ….. laag bij de grond en alleen maar een groep durven ik zou ze wel eens stuk voor stuk alleen voor me willen hebben bah wat moet je nou met zulk soort troep opsluiten ? KEIHARD aanpakken en ze voor alle kosten laten opdraaien !!!!!!!! sterkte voor het slachtoffer
bas (20-7-2015 om 21:00)
Alleen in een groep voelen deze minkukels zich heel wat. Alleen zijn het bange karakterloos wezentjes. 1000 stokslagen een hand en een voet afhakken Sterkte aan het slachtoffer
t (20-7-2015 om 20:43)
dat tuig afranselen en in de bak...Geen plek? Met zn allen in 1 hok. Kunnen ze daar mekaar afmaken. Ruimt t tenminste nog eens op.
piet (20-7-2015 om 18:40)
ik hoop dat de daders worden gepakt. en dat onze rechters een goede straffen uit deelt aan die daders en poging tot doodslag ten laste gelegd word. of zwaarder .en sterkte voor slachtoffer ik leef mee.
Franky (20-7-2015 om 18:34)
Sterkte aan het slachtoffer... Wat kan ik me zo kwaad maken als ik dit lees. Bahh, figuren die dit een ander aan doen zijn serieus nog minder dan het stof onder m'n schoenen. Je doet een drankje in de stad, je gaat vervolgens alleen naar huis toe en overkom je dit. Dat deze jonge man weer snel mag herstellen van zijn wonden en dat deze "varkens" die dit op hun geweten hebben gepakt mogen worden. Afval van de maatschappij, meer is het niet...
Cookie-instellingen beheren