Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Middelburger zwaar mishandeld bij straatroof

Toegevoegd: 20-07-2015, 15.52 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op de Gortstraat. Daar werd zondag tussen 04.00 en 04.15 uur een 21-jarige Middelburger mishandeld en beroofd.

De jongen liep na het uitgaan op Plein 1940 onderweg naar huis. Hij werd vervolgens door een groepje van ongeveer zes getinte mannen ingehaald. Vermoedelijk zo allemaal rond de 25 jaar oud. Drie van hen kwamen om het slachtoffer heen staan. Een van hen was een donkere man met kort haar van ongeveer 1.70 meter lang. De weg werd door het drietal  geblokkeerd.

Het slachtoffer kreeg meerdere klappen. In het tumult is hij van de inhoud van zijn portemonnee beroofd. Hij verloor vervolgens het bewustzijn. Aan de mishandeling hield hij een gebroken kaak, gebroken oogkas, scheur in zijn bovenlip en een blauw oog over. De daders vluchtten vervolgens vermoedelijk in de richting van de Vlissingsestraat.

De politie is op zoek naar getuigen van deze gewelddadige straatroof. Behalve de man die het slachtoffer mishandelde was er bij de beroving nog een andere getinte man betrokken. Hij had een opvallende tatoeage in zijn nek. Mocht u getuige zijn geweest, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AnJo (26-7-2015 om 12:22)
Een belediging voor varkens, wil ik maar zeggen. Voor deze wezens is nog steeds geen passende benaming gevonden. Een grote mond en nooit alleen, maar wel in groeps verband weerloze mensen aanvallen, jong of oud, maakt voor deze wezens niets uit. O, ja en de rechter zal wel weer mee doen om dit in stand te houden! Zielig he? Maar voor wie is ,t RECHT nu eigenlijk?? WETTELIJK nog altijd voor het slachtoffer, !!!!!!???????????
Francaise (25-7-2015 om 18:12)
Wat een laffe galbakken! Veel sterkte voor het slachtoffer!
iemand (24-7-2015 om 07:43)
Ja mensen alle ellende wat zich al jaren afspeelt in de randstad gaat ook onze rustige provincie verzieken.. kijk alleen maar naar Terneuzen en Vlissingen. Dit maatschappelijk probleem is niet meer te stoppen aan iedereen heel veel sterkte met deze jongens in de toekomst want iedereen krijgt er mee te maken.
Lukas (23-7-2015 om 21:49)
Beterschap voor het slachtoffer, dat tuig moet 50 Jaar in de gevangenis. Of ze moeten NOG zwaarder mishandelt worden! Aso's!
harry (22-7-2015 om 09:53)
Rene, je hebt het mis, je mag wel degenlijk filmen op de openbare weg. Het publiceren van die beelden is echter een ander verhaal. De politie mag ten alle tijden die beelden opvragen en bekijken. Een ander punt, de politie weet allang wie deze kerel is met die opvallende tatoeage.
Rene (21-7-2015 om 12:29)
Chris, helaas mag je i.v.m. de wet op de privacy geen camerabeelden maken van de openbare weg. Sterker nog, na zeven dagen moet je de beelden verwojderd hebben. De Politie zou, net als in Londen, overal camera's op moeten hangen. Denk dat de bejaarde mensen dan ook vaker weer een rondje wandelen op een zomeravond.
Cookie-instellingen beheren