Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Grote gezamelijke controle bij sluizen Terneuzen

Toegevoegd: 15-01-2016, 16.53 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Donderdag is een grote controle gehouden door het Verkeersteam van Politie Zeeland-West-Brabant in samenwerking met de Belastingdienst Zuid-West. De politie deelde bekeuringen uit en ook werden enkele auto's in beslag genomen. Er werden ruim 3400 voertuigen gecontroleerd.


Bij de controle, die plaatsvond bij het sluizencomplex in Terneuzen tussen 09.00 en 16.30 uur, is gebruik gemaakt van een zogenoemde ANPR-auto. Dat is een auto die kentekens kan scannen en zo kan zowel de Belastingdienst als de politie er achter komen wie er nog boetes heeft openstaan of wie een wanbetaler is.

Tijdens de controle werden 3443 voertuigen gecontroleerd. Bij één gecontroleerde zou nog een boete openstaan. Uit onderzoek bleek dit niet meer het geval te zijn en de betrokkene kon zijn weg weer vervolgen. De Belastingdienst heeft acht beslagen gelegd, drie voertuigen moesten achterblijven op de controleplaats en zijn direct afgevoerd door de Belastingdienst. Er zijn geen directe betalingen gedaan dit keer.

Verder zijn er door de politie vier bekeuringen uitgeschreven voor bestuurders die hun gordel niet droegen, twee bestuurders kregen een verbaal omdat zij niet handsfree belden en twee bestuurders moesten de tintfolie van hun autoruiten verwijderen omdat deze te donker was. Hiervoor krijgen zij ook een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
putter (15-1-2016 om 19:43)
Zucht..beter aan de grens gaan staan, daar zie je nooit iemand
Terneuzenaar (15-1-2016 om 17:50)
Burgertje pesten gaat ze goed af, volgens mij kunnen ze de sluizen beter bewaken tegen tuig wat op Marina Beach verblijft op onze kosten. Ga het geld maar halen bij de grote jongens in het criminele circuit, blijkbaar vinden ze genoeg kwekerijen en sommen geld, maar laat je burgers met rust.
fred (15-1-2016 om 17:36)
weer geld tekort zeker stelletje graaiers, gelukkig was het kl......... weer
Cookie-instellingen beheren