Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 195 km

Uitslaande schuurbrand Blomweg Clinge

Toegevoegd: 28-02-2016, 11.17 uur - Update: 28-02-2016, 13.12 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - In een schuur aan de Blomweg in Clinge is zondagochtend rond 10.45 uur een uitslaande brand uitgebroken.


De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten, een hoogwerker en twee waterwagens. Eén van die waterwagens komt uit het Belgische Kieldrecht. Er werd ook een ambulance ter plekke gestuurd maar volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland zijn er geen dieren of mensen betrokken.

De brandweer zette in op het voorkomen van overslag naar de naastgelegen woning. Dat is gelukt want rond 11.25 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. In de loods werden diverse materialen opgeslagen. De schade is behoorlijk maar een exact schadebedrag is nog niet bekend.

Mensen die last hadden van de rook werd geadviseerd ramen en deuren te sluiten. De brandweer heeft ter plekke metingen gedaan en er zijn geen verhoogde concentraties van gevaarlijke stoffen gemeten bij de omliggende woningen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren