Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geschrokken hert in vaargeul bij Vlissingen

Toegevoegd: 20-04-2016, 11.02 uur
De KNRM heeft het hert richting het strand gedreven.
De KNRM heeft het hert richting het strand gedreven.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De KNRM is vanochtend uitgevaren nadat een hert bij het badstrand in Vlissingen in de vaargeul terecht was gekomen.


Het hert was in paniek geraakt door loslopende honden en de Westerschelde ingevlucht. Een binnenkomend schip moest een uitwijkmanoeuvre maken. Rond 08.35 uur werd de KNRM-reddingboot opgeroepen.

De bemanning van de reddingboot wist het dier richting het Nollestrand te drijven. Daar nam het vervolgens een snelle spurt richting de duinen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is wat (20-4-2016 om 16:06)
Het hert heeft niks te zoeken op het strand. Herten zijn voor in het bos en de duinen... Maar ja, in de war zeker. Gelukkig is ie gered, wist niet dat herten kunnen zwemmen...
Henk (20-4-2016 om 16:04)
Loslopende honden mogen alles...... De start bij de Strandloop verstoren door expres voor de start langs te lopen, nu ook weer de reactie: buiten het seizoen om mogen wij dus alles! Tijd dat er eens gehandhaafd gaat worden!
@ lezer (20-4-2016 om 14:52)
Buiten het seizoen mogen honden loslopen op het strand, dat is wetgeving lezer! Kosten lekker verhalen op de gemeente dus?
Ben (20-4-2016 om 13:40)
KNRM niet alleen voor mensen gelukkig. Top goed gedaan!
Lezer (20-4-2016 om 12:53)
En weer heeft men last van k....t honden die loslopen. Kosten verhalen op de baasjes.
Cookie-instellingen beheren