Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 7 km

Auto bijna te water A58 Nieuwland

Toegevoegd: 22-05-2016, 10.50 uur
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.
© Foto: Ricardo Kievit
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een personenauto is zondagochtend van de weg geraakt bij de A58 ter hoogte van Nieuw en Sint Joosland.


De bestuurder van het voertuig was vanaf de N57 gekomen en wilde richting Goes rijden toen hij in een bocht de macht over het stuur verloor. Het voertuig reed van het talud en belandde met de voorzijde in het water van een vijver.

De ambulancedienst werd opgeroepen maar geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (22-5-2016 om 17:14)
Ik denk niet dat er te hard gereden is, elke keer met dit weer ligt er iemand in die vijver. Heb eerder het vermoeden dat het aan de schuinte plus met het natte wegdek ligt. Was het zelfde een aantal jaren geleden net voor de Flake tunnel richting Bergen op Zoom werd ook pas wat aangedaan toen dat ouder echtpaar verongelukt was
Middelburger (22-5-2016 om 16:57)
Als men hier uit de bocht gaat is het altijd omdat men zich niet aan de geadviseerde maximum snelheid houd. Dus een vangrail plaatsen is onzin en omdat die hardrijders nu eenmaal het risico bewust nemen mogen ze van mij het water inrijden. Sorry, het is en blijft eigen schuld dikke bult.
bolus (22-5-2016 om 14:14)
Helemaal eens Ricardo binnenkort gaat hier iemand verdrinken,,daar wachten we op daarna gaan we een vangrail plaatsen Heb van dichtbij meegemaakt hoe iemand in eenzelfde situatie verdronken is en ja daar staat nu een vangrail.
Edje (22-5-2016 om 12:47)
Opmerkelijk dat hij aan de binnenkant terecht is gekomen. Normaal gesproken verwacht je dat ze er aan de buitenkant van de bocht uitvliegen. Die bochten zijn trouwens niet onveilig maar hebben al aardig wat opgeleverd voor de firma Kuzee....
A58 (22-5-2016 om 12:01)
Halverwege de bocht een flitspaal neerzetten, maximumsnelheid in de bocht verlagen naar 60 km/h en het zal de veiligste bocht worden die je maar kan bedenken.
Ricardo (22-5-2016 om 11:42)
Misschien toch wel tijd voor een vangrail, het gaat nog een keer echt fout.
Cookie-instellingen beheren