Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jacht kan haven niet in door motorstoring

Toegevoegd: 14-06-2016, 00.45 uur
De motorstoring werd vlak voor de haven ontdekt.
De motorstoring werd vlak voor de haven ontdekt.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De reddingboot van de KNRM in Breskens is maandagavond uitgevaren voor een zeiljacht dat te maken had gekregen met een motorstoring.


De bemanning van het jacht sloeg rond 19.00 uur alarm. De twee opvarenden waren onderweg naar Londen en waren van plan een tussenstop te maken in Breskens. Toen de twee de haven wilden binnenlopen weigerde echter de motor dienst.

De KNRM werd opgeroepen om het jacht veilig de haven binnen te brengen. Volgens de KNRM werden de problemen vermoedelijk veroorzaakt door een vuile brandstoftank.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Will (14-6-2016 om 15:37)
Wat een Zeelui ? Hoe deden ze dat vroeger dan ?
jpf (14-6-2016 om 15:06)
bij de dierenarts ga je wel om vaccinaties voor je hond. De hond is niet ziek maar ter voorkoming van. De knrm heeft ter voorkoming van erger het jacht naar binnen gesleept. anders had t wel op de pier kunnen stranden. dussssss
EFrancke (14-6-2016 om 09:03)
Heeft men geen havenslepers in Bresjes, om je hond uit te laten bel je toch ook geen dierenarts ?!
Cookie-instellingen beheren