Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM vraagt om verlenging tbs

Toegevoegd: 05-07-2016, 16.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 38-jarige M. T. uit Goes, die momenteel in een tbs kliniek in Poortugaal verblijft, is vooralsnog niet uitbehandeld.


De officier van justitie in Middelburg heeft de rechtbank dinsdag verzocht de tbs met dwangverpleging die hem dertien jaar geleden werd opgelegd met twee jaar te verlengen. T. was samen met een plaatsgenoot verantwoordelijk voor de dood van de Goesenaar Gillis Brouwer, die een BP-station runde.

Begin november 2001 stormden T. en zijn maat het benzinestation binnen en werd Brouwer door T. zonder pardon neergestoken. Brouwer overleed ter plaatse. Het duo verliet het benzinestation met als buit enkele pakjes sigaretten. De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
liesbeth vd bergh (5-7-2016 om 20:14)
Deze man kan je NOOIT meer vrij laten rondlopen. Als iemand zó gemakkelijk mensen doodt, NEE.
Cookie-instellingen beheren