Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Officier wil TBS fatale overval Goes verlengen

Toegevoegd: 05-07-2019, 09.36 uur
Officier wil TBS fatale overval Goes verlengen
© Foto: Rechtbank Zeeland-West-Brabant (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De tbs met dwangverpleging die M. T. (41) uit Goes in 2002 werd opgelegd voor de doodslag op de Goese benzinepompexploitant Gillis Brouwer in 2001 zou volgens de deskundigen van de tbs-kliniek en de officier van justitie met twee jaar moeten worden verlengd.


Voor dat misdrijf werd T. destijds na een eis van vijftien jaar veroordeeld tot tien jaar cel en tbs met dwangverpleging. Samen met een plaatsgenoot overviel T. het pompstation en stak vrijwel direct in op Brouwer. Deze overleed ter plaatse.

De buit van de overval bedroeg niet meer dan een paar pakjes sigaretten. De uitspraak is op 18 juli.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (19-7-2019 om 20:44)
En die andere gast??? Daar hoor je niks over .is in mijns inzien even schuldig!!° huppelt die gewoon wel rond dan??? Onvoorstelbaar !!!
Kees (5-7-2019 om 19:16)
Mooi zo. De wonden zijn hier nog niet geheeld na 15 jaar. Dit heelt wellicht nooit meer. Elke week komen we er nog tanken en pinnen als de geldautomaat weer eens leeg is. De gedenksteen ligt er nog. En iemand die een ander gewoon doelmatig vermoord voor een paar pakjes sigaretten dient van mij nooit maar dan ook nooit meer vrij te komen. Zet maar levenslang in een isoleercel. Nu na 15 jaar is hij nog geen steek veranderd en nog tot hetzelfde in staat. Dus hersenspoelen of levenslang.
Cookie-instellingen beheren