Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Brand in cafetaria Lewedorp

Toegevoegd: 21-07-2016, 04.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag met spoed uitgerukt voor een brand in een cafetaria in Lewedorp.


De brand werd even na 03.00 uur ontdekt door de brandmeldinstallatie in het pand aan de Burgemeester Vermetstraat. Naast een cafetaria is er in het pand ook een pension gevestigd. Bij de melding werd aangegeven dat er hier nog personen aanwezig waren in pand.

Toen de brandweer ter plaatse kwam stonden alle personen veilig buiten en was er een bluspoging gedaan door de eigenaar waardoor het vuur grotendeels was geblust. De brandweer heeft het vuur daarna helemaal gedoofd. Er is wat rook verspreid door het pand. De brandweer heeft het pand geventileerd.

De brand is in het cafetaria gedeelte ontstaan. Dankzij de aanwezige brandmeldinstallatie werd het vuur snel ontdekt en werden ook de vier aanwezige gasten gewekt door het ontruimingsalarm. Er zijn twee blusvoertuigen ingezet, de uitgerukte autoladder is niet meer ingezet.

Om 03.20 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Rond 04.00 konden de gasten weer terug naar hun kamer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren