Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Politie zoekt Pool vanwege dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 29-07-2016, 19.35 uur
Door: Roland de Jong

NOORDGOUWE - Naar aanleiding van het dodelijke ongeluk afgelopen zaterdag in Noordgouwe is de politie op zoek naar een Poolse getuige.


Volgens de politie luistert de man naar de voornaam Janiek (fonetisch). De politie denkt dat hij meer informatie heeft over het ongeluk en die kan belangrijk zijn bij het achterhalen van de exacte toedracht. Vermoedelijk verblijft de man op Schouwen-Duiveland.

Bij het ongeluk op de Kloosterweg (N654) kwam een 29-jarige vrouw uit Noordgouwe, volgens de politie de bestuurster van de motor, om het leven. Een 36-jarige man die ook op de motor zat raakte zwaargewond.

Na de botsing werd een 44-jarige man uit Dreischor aangehouden en gehoord als verdachte. Hij zou in de bestelbus hebben gereden waarmee de motor in botsing was gekomen. De politie liet maandag weten dat, ondanks het feit dat de 44-jarige man verklaringen had afgelegd, nog steeds niet duidelijk was wat er precies is gebeurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren