Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man dreigt keel agent door te snijden

Toegevoegd: 14-08-2016, 13.27 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - Een 48-jarige man heeft zaterdagavond in zijn woonplaats Renesse gedreigd de keel van een agent door te snijden. Dat gebeurde toen de agent een bekeuring aan het uitschrijven was.


De agent fietste samen met een medewerker van het zogeheten SUS-team in het centrum van Renesse om toezicht te houden. Rond 23.35 uur zagen de twee een auto de Hogezoom oprijden terwijl dit tussen 22.00 en 04.00 uur niet is toegestaan.

De agent, een biker, fietste de auto voorbij en gaf de bestuurster een stopteken. Vervolgens maakte hij kenbaar dat de vrouw een bekeuring zou krijgen. “Terwijl de agent bezig was met het afhandelen van de zaak, stapte ineens de bijrijder uit de auto. Hij wilde dat de bekeuring ongedaan zou worden gemaakt. Hij dreigde vervolgens dat hij anders de keel van de agent zou doorsnijden”, aldus de politie.

“Omdat de man door de biker werd herkend als een bekende geweldpleger werd direct versterking opgeroepen om hem aan te houden. Dit riep weer veel verbaal geweld en verzet op”, aldus de woordvoerder. Uiteindelijk werd de man door extra opgeroepen agenten overmeesterd en geboeid overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast.

De agent doet aangifte van bedreiging en belediging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rico-B (14-8-2016 om 16:09)
Zal wel weer zo een "verward" persoon zijn.
P (14-8-2016 om 15:22)
Om sommige schiet je toch echt in de lach, een 48 jarige die zo gaat dreigen tegen een agent, dan vraag je je af op welk moment leek het je een goed idee om op je 48e jaar te gaan dreigen met keeltje doorsnijden van de agent. De logica soms
Jan (14-8-2016 om 14:46)
Wel de politie doet aangifte van belediging als meneer hier niet tegen kan dan heeft hij het verkeerde beroep gekozen ,en het kost tenslotte weer tijd en papier werk en meneer die dit heeft gedaan die krijgt een proces verbaal en wat heeft het tenslotte weer opgebracht NIETS HET HEEFT ALLEEN MAAR GELD GEKOST, als een burger dit doet tegen een andere burger dan word hij direct opgesloten voor 1 maand en een flinke boete opgelegd .WE WONEN MAAR IN EEN RARE WERELD VANDAAG AAN DE DAG ,de ene mag alles en de andere mag niets
niet normaal (14-8-2016 om 13:54)
laat hem maar een paar jaar zitten daar!!!!
Cookie-instellingen beheren