Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Goesenaar overleed bij arrestatie

Toegevoegd: 20-08-2016, 23.35 uur
Foto 12 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PeterH (21-8-2016 om 09:28)
voorgaande is wel een hele snelle ongenuanceerde reactie. Aangezien nog niet bekend is wat er precies is voorgevallen vind ik het zelfs een ongepaste reactie. Of weet Ikkuh al dingen die verder nog niet bekend zijn, volgens het bericht zoekt met nog informatie voor het onderzoek...
A. WInter (21-8-2016 om 09:22)
De flakka/ badzout epidemie bereikt nu ook zeeland ? Of had deze man al lang in behandeling moeten zijn maar vond VVD kabinet Rutte/Samson dat te duur en is dit hun oplossing voor verwarde personen ? De sterke arm er op loslaten ? Terwijl de PZZ op steenworp afstand ligt en er dus professionele hulpverleners nabij waren ? Wat zijn we toch een fijn land geworden met dit kabinet. Het is er echt allemaal beter van geworden.
Ikkuh (21-8-2016 om 00:50)
Hulpeloze man met pepperspray... Man hadden ze moeten vast pakken en Emergis en niet moeten martelen maar ja machtspelletjes... Schaam je. Man had hulp moeten krijgen en geen mattel behandeling omdat hij al verward was. Wat dachten ze? Uit zijn mond is toch niets geloofwaardig? Bah, bah, bah.
Cookie-instellingen beheren