Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 71 km

Zwaargewonde bij botsing met trekker

Toegevoegd: 18-09-2016, 02.41 uur - Update: 18-09-2016, 12.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ernstige aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg is zaterdagavond een 53-jarige man uit Vlissingen zwaargewond geraakt. De automobilist is achterop een trekker gereden.


Het ongeval vond rond 23.20 uur plaats in de richting van Vlissingen naar Middelburg. De man is door nog onbekende oorzaak op de tractor gereden. De trekker schoot hierbij door de middenberm de andere rijbaan op. De personenwagen kwam zwaar beschadigd tot stilstand.

Voorbijgangers hebben direct hulp geboden. De brandweer heeft de man vervolgens uit de auto bevrijd. Naast een ambulance is er een ook traumahelikopter ter plaatse geweest. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De bestuurder van de tractor raakte niet gewond.

In de auto van het slachtoffer zat een hond die na het ongeval is weggelopen. Inmiddels is de hond weer terecht. Door de ravage is de weg in beide richtingen afgesloten geweest voor het verkeer. Zowel de personenwagen als de trekker zijn door bergingsbedrijf Kuzee weggesleept. Nadat het wegdek was gereinigd kon de weg weer worden vrijgegeven.

De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en doet verder onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A58 (18-9-2016 om 09:35)
Hoe is het weer mogelijk!? Één rechte weg met redelijke verlichting en tal van stoplichten, maar alsnog zo in de kreukels door iets wat toch redelijk aanwezig is op de weg. Bijzonder verhaal, sterkte ermee i.i.g.
Fred Maljaars (18-9-2016 om 09:12)
Ik dacht dat je daar niet meer met een trekker mocht rijden? Na die zware ongelukken met langzaam rijdend verkeer op de Nieuwe Vlissingseweg, zoals toen met een Paardentram en een brommobiel, zou dat toch duidelijke taal moeten zijn?
Piefje (18-9-2016 om 08:50)
Die auto heeft toch geen 80 gereden.
Jan (18-9-2016 om 08:33)
wat deed die tractor op de snelweg ???? arme volvo chauffeur, goddank een echte auto, ik wens hem veel sterkte
Ja-Ja (18-9-2016 om 07:42)
Hoewel ik dit natuurlijk niet mag zeggen van vele van u.Maar ook u moet van z'n ongeluk iets leren? Of niet!! Tractor rijd in de zelfde richting met +/- 40 Km p/u. Als de Auto [gelukkig stevige auto] netje de toegestane snelheid van 80 p/u had gereden dan had de klap nooit z'n schade kunnen geven.Met +/- 40 K/u verschil kan de schade nooit zo groot zijn. Tractor bijna doormidden! Waarom automobilist tractor niet op tijd heeft gezien zal het onderzoek wel uitwijzen.
han (18-9-2016 om 06:27)
was de hond in de auto en welke kant is hij/zij opgerend dan weten we waar we moeten zoeken ,heel veel sterkte voor de automobilist en de hond hoop dat ze allebei weer beter worden
Cookie-instellingen beheren