Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen A58 Yerseke geborgen

Toegevoegd: 28-09-2016, 21.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - De vrachtwagen die vanmiddag op de afrit van de A58 bij Yerseke in de sloot is gereden is geborgen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de combinatie op de kant gezet.


De chauffeur raakte rond 14.30 uur door nog onbekende oorzaak van de weg en reed het taluut af om vervolgens in de sloot tot stilstand te komen. De hulpdiensten rukten uit omdat er mogelijk sprake was van een beknelling maar er raakte niemand gewond.

De berging is na de spit rond 19.00 uur gestart. De afrit was hiervoor afgesloten. Rond 21.30 uur stond de combinatie weer op de weg. Naar verwachting is de weg rond 23.00 uur weer open.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (29-9-2016 om 19:16)
@m.v.zweeden: Als uw melding net zo duidelijk was als uw bericht hier dan snap ik dat het verkeerd is gegaan.
Verrassing (29-9-2016 om 17:23)
Beste van Zweden, is het misschien een idee om punten en komma's te gebruiken? Dit is op deze manier niet te volgen! En ten tweede, een bellende chauffeur wil niet zeggen dat hij geen letsel kan hebben, daar gaat u als leek niet over, vandaar dat de meldkamer gewoon een ambulance stuurt. Zij kunnen beoordelen of er niks aan de hand is.
m.v.zweeden (29-9-2016 om 07:21)
mijn reactie op dit bericht naar aanleiding van melding ik heb gisteren middag 112 gebeld en melding van het ongeval gemaakt gemeld dat chauffeur ongedeerd was en alleen de politie nodig was geen beknelling de chauffeur was al uit de cabine en aan het bellen er kwam ook heel snel een ambulance voorrijden ondanks dat ik duidelijk had verteld dat er geen gewonden waren waarom wordt er niet geluisterd