Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Hondje doodgereden, automobilist rijdt door

Toegevoegd: 21-10-2016, 18.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een voetgangersoversteekplaats in Middelburg is vrijdagmiddag een hondje doodgereden. De bestuurder van de auto die de aanrijding veroorzaakte is doorgereden.


Het hondje, een kleine chihuahua, liep rond 17.15 uur bij een invalidenvoertuig waarin de eigenaresse van het hondje zat. Zij staken samen het zebrapad over bij de Fazantenhof toen een kleine donkergekleurde personenauto naderde. De auto verleende geen voorrang en het hondje van het kind in de invalidenwagen werd overreden.

De bestuurder reed door. “Hij stopte niet om zijn identiteit kenbaar te maken en ook niet om het uiteraard zeer emotionele meisje bij te staan”, zo zegt de politie. Volgens de politie is de automobilist via de Nassaulaan weggereden in de richting van de Sportlaan.

De politie is op zoek naar getuigen en de bestuurder van de auto.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
André (22-10-2016 om 06:53)
Laurentijn, het is tijd om jou kapot te rijden en er vandoor te gaan. De wereld heeft totaal niks aan figuren als jij..!!!!!
pollewop (22-10-2016 om 06:36)
De hele Nassaulaan situatie verbaast me al sinds ik hier woon. Mensen remmen niet eens af voor de vele straten van rechts en kijken niet eens of er wel verkeer uit komt. Net voor dat zebrapad is een onoverzichtelijke straat van rechts. Het zebrapad is goed zichtbaar. De bestuurder had dus al af moeten remmen voor eventueel verkeer van rechts. Het enige wat ik hoorde was een auto die niet afremde en een best wel harde klap. Een straat van rechts negeren, een zebrapad met overstekend kind en hond negeren en doorrijden na een ongeval... ik hoop dat 'ie gevonden wordt. Heel veel sterkte aan het meisje met haar chihuahua.
HK (22-10-2016 om 02:39)
Laurentijn bent u soms ook zo een ASO Gezien jouw reactie
Pascal (22-10-2016 om 00:11)
Beste Laurentijn jij moet eens nodig een bril kopen om dat berichtje beter te kunen lezen en trouwens het hondje liep naast het invalidenwagentje dus meisje dat al op zebrapad was dus moest de bestuurder Hij/Zij gewoon stoppen of heben ze jou dat niet geleerd op autorijschool maar zo kansloos dom berichtje duid ook nog eens aan dat jij ze niet meer op een rijtje heb
Jan (21-10-2016 om 23:22)
Laurentijn (21-10-2016 om 21:52) Kan je lezen? Ze staken samen het zebrapad over.... Wat een schoft om dan ook nog door te rijden. Harteloze LUL!
John (21-10-2016 om 22:18)
Och wat vreselijk! Dat arme hondje en dat arme meisje dat haar lieve vriendje op zo'n gruwelijke manier kwijt geraakt is. Hopelijk zal zij met het verlies en haar verdriet om kunnen gaan en het met der tijd aanvaarden. Ik wens haar en haar familie heel veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren