Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Hondje doodgereden, automobilist rijdt door

Toegevoegd: 21-10-2016, 18.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een voetgangersoversteekplaats in Middelburg is vrijdagmiddag een hondje doodgereden. De bestuurder van de auto die de aanrijding veroorzaakte is doorgereden.


Het hondje, een kleine chihuahua, liep rond 17.15 uur bij een invalidenvoertuig waarin de eigenaresse van het hondje zat. Zij staken samen het zebrapad over bij de Fazantenhof toen een kleine donkergekleurde personenauto naderde. De auto verleende geen voorrang en het hondje van het kind in de invalidenwagen werd overreden.

De bestuurder reed door. “Hij stopte niet om zijn identiteit kenbaar te maken en ook niet om het uiteraard zeer emotionele meisje bij te staan”, zo zegt de politie. Volgens de politie is de automobilist via de Nassaulaan weggereden in de richting van de Sportlaan.

De politie is op zoek naar getuigen en de bestuurder van de auto.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laurentijn (21-10-2016 om 21:52)
Wat een reacties, man man man.... 't Is echt heel naar en vreselijk hoor, maar sinds wanneer heeft een hond voorrang, zelfs op een zebrapad? Je wilt niet weten hoeveel hazen, konijnen, fazanten en katten ik al ongewild doodgereden heb, en allemaal zonder te stoppen. Om over de muggen, vliegen en motten nog maar te zwijgen......
Anna (21-10-2016 om 21:13)
Het is van de gekke! Dus hij rijdt over een zebra waar de mensen lopen/rijden EN raakt de hond EN rijdt door. Over asociaal gesproken. Heel veel sterkte voor 't kindje,en de vrouw. Zo zielig dit!
it's me (21-10-2016 om 21:03)
Ach 't is zonde. Het arme meisje heeft al een moeilijker leven neem ik aan omdat ze in een invalidewagentje zat, en dan ook nog je beste maatje kwijt! Heel zielig voor het meisje!
Argus (21-10-2016 om 20:40)
Was de auro bestuurder een man, dan ? Wat een vooroordelen , allemaal. Ik leef mee met meisje en wens haar sterkte.. Het huftergedrag van de bestuurder moet flink bestrsft worden . Hopelijk wordt de dader of daderes snel gevonden.
Vlissinger (21-10-2016 om 19:38)
Als ie zich niet meld dan is het vast weer zo'n empathieloze laffe narcist die alleen in z'n eigen bekrompen wereldje leeft. Als je een beetje vent bent dan meld ie je al is het maar om het meisje enige verlichting te geven met een excuus want iedereen maakt fouten. Veel sterkte aan het meisje. Dit is echt hartverscheurend als je op deze manier je maatje verliest.
margie (21-10-2016 om 19:28)
echt heel erg,voor de mevrouw,en het meisje zielig voor het beestje omzo aan je einde tekomenmhoop dat ze hem gauw pakken ,en een flinke straf,sterkte met het verlies.
Cookie-instellingen beheren