Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hondje doodgereden, automobilist rijdt door

Toegevoegd: 21-10-2016, 18.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een voetgangersoversteekplaats in Middelburg is vrijdagmiddag een hondje doodgereden. De bestuurder van de auto die de aanrijding veroorzaakte is doorgereden.


Het hondje, een kleine chihuahua, liep rond 17.15 uur bij een invalidenvoertuig waarin de eigenaresse van het hondje zat. Zij staken samen het zebrapad over bij de Fazantenhof toen een kleine donkergekleurde personenauto naderde. De auto verleende geen voorrang en het hondje van het kind in de invalidenwagen werd overreden.

De bestuurder reed door. “Hij stopte niet om zijn identiteit kenbaar te maken en ook niet om het uiteraard zeer emotionele meisje bij te staan”, zo zegt de politie. Volgens de politie is de automobilist via de Nassaulaan weggereden in de richting van de Sportlaan.

De politie is op zoek naar getuigen en de bestuurder van de auto.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nico (21-10-2016 om 19:28)
Ik hoop van harte dat deze 'weggebruiker' gepakt wordt en een flinke straf tegemoet kan zien.
peter (21-10-2016 om 19:18)
wat een hufter, moet ik niet zien en kan het niet aanzien, dierenleed vindt ik heel erg, ik hoop dat ze hem pakken, of dat hij de verkeerde eens tegen kom. zulke mensen horen niet vrij rond te lopen, torentijd is nog te goed voor ze.
Marcel (21-10-2016 om 19:13)
Het is tegenwoordig in de mode om door te rijden na het veroorzaken van een ongeval. Ik hoop dat ze die aso te pakken krijgen
Gea (21-10-2016 om 19:11)
Wat ik nu lees, daar gaan mijn haren van overeind staan. Een onschuldig hondje dat netjes naast zijn onschuldig vrouwtje loopt, die in een invalidenwagentje zit. Ook al krijgt ze een nieuw hondje, deze zal nooit hetzelfde zijn, ik wens dit meisje ONTZETTEND veel sterkte toe. En die automobilist moet FLINK gestraft worden!!!!!!!!
Mike (21-10-2016 om 18:50)
Wat voor sick bastard ben je dan zeg. Dat ze deze rat alsnog in de kraag vatten. Sterkte voor het meisje.
iris (21-10-2016 om 18:33)
Jemig wat vreselijk, een ongeluk kan altijd maar stop dan!! Ik hoop dat het meisje dit ooit kan verwerken, wat mij vreselijk moeilijk lijkt. Heeeel veel sterkte een een dikke knuffel voor jou xxx
Cookie-instellingen beheren