Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Dode Rilland door misdrijf omgebracht

Toegevoegd: 12-11-2016, 14.23 uur
Het onderzoek bij het Schelde-Rijnkanaal.
Het onderzoek bij het Schelde-Rijnkanaal.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Het stoffelijk overschot dat gisteren werd gevonden in het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland is van een man. De man is volgens de politie door geweld om het leven gekomen. Dit blijkt uit de eerste resultaten van het onderzoek.


Zondag staat bij het Nederlands Forensisch Instituut een sectie gepland. Politie en justitie hopen dan de identiteit van het slachtoffer te kunnen vaststellen. Het lichaam werd vrijdag rond 10.00 uur door Rijkswaterstaat gevonden nadat medewerkers waren getipt door een schipper die een verdacht pakket zag drijven.

Een grootschalig opsporingsteam van twintig man is op de zaak gezet. Omdat het lichaam in de buurt van de Nederlands-Belgische grens lag wordt binnenkort ook contact gezocht met de politie in België om een aantal zaken gezamenlijk te onderzoeken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (13-11-2016 om 15:04)
Dat denk ik ook gekkegerrit!
gekkegerrit (13-11-2016 om 12:21)
zal waarschijnlijk die belgische kickboxer zijn die vermist is zeker
Cookie-instellingen beheren