Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Signalement daders Vlissingen uitgebreid

Toegevoegd: 18-12-2016, 21.44 uur
Sporenonderzoek bij het Vlissingse flatgebouw.
Sporenonderzoek bij het Vlissingse flatgebouw.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft inmiddels een uitgebreider signalement van de daders van de mishandeling zondag aan het begin van de avond in Vlissingen. De politie zoekt getuigen.


Volgens de politie zijn de daders weggevlucht richting de nabij gelegen sportvelden. Er zijn signalementen van drie mannelijke verdachten. De eerste dader was klein van stuk (ongeveer 1.65 meter lang). Hij had een smal postuur en donkere dreadlocks tot aan zijn nek. De dreads waren aan de onderzijde blond geverfd.

De man droeg een beige bomberjack met daaronder een olijfkleurige, groene broek met ritsen schuin op de pijpen. Hij had een muts op zijn hoofd en droeg witte schoenen. Zijn leeftijd wordt geschat op ongeveer 24 jaar. De man had tatoeages in zijn nek en op zijn handen. Aan zijn rechterhand droeg hij drie zilveren ringen.

Dader twee was een grote, brede man van ongeveer 1.80 meter lang. Hij was donker getint en had volgens de politie een bol postuur met dikke lippen en een baard. Zijn leeftijd wordt geschat op 30 jaar. De man droeg ten tijde van de vechtpartij een blauwe werkjas met daaronder een egaal grijs vest met capuchon en een donkergrijze joggingbroek en zwarte sportschoenen. Op zijn hoofd had hij een pet met oorflappen.

Van de derde persoon is maar weinig bekend. De politie weet alleen dat hij een camouflagebroek aan had en dat hij een witte pet op zijn hoofd had. Overigens is nog niet veel meer bekend over wat er zich precies in het flatgebouw heeft afgespeeld, behalve dan dat het slachtoffer ook zou zijn bedreigd. De politie kan ook zijn identiteit nog niet verstekken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van D (19-12-2016 om 00:04)
Ja leuk hey Politie en Politiek dat krijg je ervan als alles hier in Nederland maar kan dealen telen en rondrijden en wiet blowen.. Zullen wel gastjes zijn geweest die nog geld kregen van een andere dealer, meestal is het drugs hey dit soort praktijken.. Gewoon drugs controles invoeren net als in Australie dan pak je dit soort mannetjes er overal uit.. Nu kunnen ze dealen gebruiken en shit roken want controles zijn er niet !!! Ze kijken alleen maar naar alcohol terwijl alcohol al sinds de jaren 90 het probleem niet meer is.. Drugs gebruik is fenominaal tegenwoordig ook in verkeer en door die handel krijg je overal ellende in de buurt en ruzie's
Cookie-instellingen beheren