Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Loverboy blijft voorlopig in de cel

Toegevoegd: 19-12-2016, 20.08 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 21-jarige R. C. uit Goes blijft voorlopig in voorarrest. De Goesenaar wordt ervan verdacht in 2015 en 2016 een 15-jarige meisje tot prostitutie hebben gedwongen een klant van haar zou hij hebben proberen te chanteren.

Enkele uren voor zijn zaak pro forma werd behandeld werd hij conform de eis veroordeeld tot twee jaar cel voor zijn aandeel in de Zeeuwse zedenzaak waar eveneens een meisje mede door toedoen van C. tot prostitutie was gedwongen.

De 19-jarige Souburger L. P. die eveneens van vrouwenhandel wordt verdacht blijft eveneens in voorarrest. De rechtbank heeft de verzoeken van de raadslieden om hun cliënten uit de voorlopige hechtenis te schorsen afgewezen. De zaak wordt medio maart volgend jaar inhoudelijk behandeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van D (20-12-2016 om 09:47)
Goedzo vastzetten voor 5 jaar en verplicht werken voor je geld en 10 jaar melden bij de reclassering en bij dubbele nationaliteit het land UIT !!!! En dat meisje mag ook de cel in van mij, je bent werkelijk waar wel super BLOND als je in verhaaltjes van pooiers trapt dan ben je net zo fout.. Zij vond het dus ook goed en spannend anders deed ze het niet.. Je kunt altijd naar Politie stappen, toch erg man je als meisje je gek laten maken door rot-ventje van 20 !!