Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brand caravans vermoedelijk door kortsluiting

Toegevoegd: 27-12-2016, 19.10 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De felle brand die vannacht in Burgh-Haamstede twee stacaravans en een schuurtje verwoeste is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting. Dat meldt camping Duinrand, de camping waar de brand woedde op Facebook.

De brand aan de Hogeweg werd even voor 04.00 uur ontdekt. De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten en een waterwagen. Twee stacaravans gingen in vlammen op. Een derde caravan kon op tijd worden afgeschermd van de vlammen. Wel brandde nog een schuurtje af dat naast deze caravan stond.

Bij de brand ontstond alleen materiële schade. Deze loopt in de tienduizenden euro's. "Heel verdrietig voor de beide families waarvan de caravans zijn afgebrand", aldus de camping.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750