Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en droog, morgen kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Man kritiek na zelfmoordpoging langs A58

Toegevoegd: 29-01-2017, 11.01 uur
De patiënt is overgedragen aan het team van de traumahelikopter.
De patiënt is overgedragen aan het team van de traumahelikopter.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De traumahelikopter is zaterdagavond uitgevlogen nadat op een parkeerplaats langs de A58 bij Krabbendijke iemand een zelfmoordpoging had gedaan.


Het incident vond even voor half twaalf plaats op verzorgingsplaats Vliete. Het slachtoffer was volgens de politie een man. Hij werd door de ambulancedienst naar een carpoolplaats in de buurt van Woensdrecht gebracht. Daar werd de man in kritieke toestand overgedragen aan het team van de traumahelikopter uit Nijmegen.

Over de huidige toestand van het slachtoffer is niets bekend. Zoals gebruikelijk heeft de politie een onderzoek ingesteld naar het voorval. Vanwege het onderzoek was de parkeerplaats enige tijd volledig afgesloten.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of 0900-0767 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op www.113online.nl of www.sensoor.nl.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (30-1-2017 om 12:57)
Slachtoffer is helaas overleden.
Peter (30-1-2017 om 11:41)
Het moet de mensen makkelijker gemaakt worden om uit het leven te stappen, nu zijn er vaak andere mensen de dupe van die soms voor het leven getekend zijn.
anoniem (30-1-2017 om 11:41)
slachtoffer is overleden. beste silvano waarom waarom we bevaten het nog niet je was lieve jongen fijne collega
fred (30-1-2017 om 10:34)
jeroen, je hebt het bij het rechte eind, helaas. Teveel geld verslindende organisaties die elkaar aan het werk houden, maar per saldo weinig presteren. niemand die zich echt bekommerd om iemand zijn probleem , maar liever zich weg steekt achter zinloze protocollen en de wet op de privacy , ik hoop dat het slachtoffer er bovenop komt, sterkte in ieder geval.
peter de quaak (30-1-2017 om 10:00)
Soms best begrijpelijk dat mensen er een einde aan willen maken. Als je soms ziet wat andere mensen die mensen aan doen. Als je soms ziet hoe de overheid zich gedraagt, om het daarna over normen en waarden te hebben. Kortom, fatsoen is soms ver weg. Ergste komt nog, mocht deze persoon het overleven dat komt het justitie nog even langs om te vangen. Een zelfmoordpoging is in Nederland strafbaar. Hoe laag kan je zinken als land. En als ik in de problemen zou zitten zou ik er misschien ook wel voor kiezen. Dus of deze persoon nu blij is met zijn reddingsactie? Er dient gewoon een wet te komen dat deze mensen op een humane manier zelf mogen kiezen om dit leven te verlaten.
t Is wat (29-1-2017 om 19:43)
Triest... Ik hoop dat hij goed geholpen gaat worden..
Cookie-instellingen beheren