Man (29) hindert ambulancepersoneel

Toegevoegd: 12-02-2017, 10.27 uur

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 29-jarige Terneuzenaar is vannacht opgepakt omdat hij ambulancemedewerkers belemmerde om een onwel geworden persoon te helpen.

Het ambulancepersoneel was rond 03.30 uur naar de Nieuwstraat in Terneuzen gestuurd omdat daar iemand niet goed was geworden. De 29-jarige kwam naast de hulpverleners staan en schold hen uit. “Hij maakte agressieve wilde bewegingen in de richting van één van de zorgverleners. Hij moest door omstanders worden tegengehouden”, zo zegt de politie.

Agenten hielden de Terneuzenaar aan. De ambulancemedewerker heeft aangifte gedaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (14-2-2017 om 07:13)
Waar moet het naar toe als zelfs het ambulance personeel bedreigt word door een man die het personeel uit schelde zo iemand moet zeer zwaar gestraft worden om zulke mensen te bedreigen die gewoon der werk doen
k (13-2-2017 om 12:40)
hans bruining, ik ben het met je eens dat die lui zwaarder gestraft moeten worden maar dat stukje gummiknuppel dat kan gewoon niet, je wilt niet dat iemand geweld gebruikt tegen hulpverleners maar je vind het wel goed dat er geweld gebruikt word tegen de dader das een beetje tegenstrijdig, een tuurlijk vind ik ook dat ze harder aangepakt moeten worden maar geweld inzetten tegen geweld werkt averechts en zal nog meer geweld uitlokken de taak vd politie is zaken niet te laten escaleren dus als agenten er maar op los gaan meppen lokt dat ook weer geweld uit wat dus niet kan want daar is de politie niet voor. zo krom is nederland kan er ook niks aan doen
Tonnie (12-2-2017 om 20:19)
Zoiets snap ik totaal niet. Wat bezielt zo iemand? Denkt hij zelf deskundig te zijn? Of zwaar onder de middelen? Was er geen politie aanwezig? Die zouden hem met handboeien aan een lantaarnpaal of zo kunnen vastzetten: hulpverleners lastigvallen, dus aan de schandpaal, net zo lang tot hij rustig is en dan inrekenen.
P (12-2-2017 om 17:26)
Is de mode he
EM (12-2-2017 om 15:12)
Niks geen taakstraf eerder een 2 jarige ISDstraf of overeenkomstige gevangenisstraf,ronduit kwalijk jammer dat de dienders hun knuppel niet hebben gebruikt ,ook weer knap tegelijk voor de betrokke hulpverleners veel sterkte !
Guido (12-2-2017 om 14:20)
In de tachtigerjaren was ik werkzaam als ambulanceverpleger in het rotterdamse havengebied...Ben nooit gehinderd of lastiggevallen De tijden zijn blijkbaar veranderd.Ben het met Michel eens !Geen genade voor dat tuig.