Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Huisdieren gered uit brandende woning

Toegevoegd: 16-02-2017, 20.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - In een rijtjeswoning in Sas van Gent is donderdagavond een felle brand uitgebroken. De brandweer heeft een kat en een vogel uit het huis gered.


De brand ontstond rond 18.30 uur op de verdieping van de woning aan de Burgemeester Hoefnagelsstraat. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Er zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet om het vuur te blussen. Bij aankomst van de brandweer waren de bewoners al buiten.

Na ruim een uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. De woning liep forse schade op en ook een naastgelegen woning heeft rook en roetschade opgelopen. De brandweer heeft een kat en een vogel gered. De dieren zaten op de eerste verdieping van de woning waar de brand woedde.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Stichting Salvage is opgeroepen ter ondersteuning van de bewoner bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren