Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Boetes bij politiecontrole Zierikzee

Toegevoegd: 16-03-2017, 09.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Woensdagmiddag heeft de politie tussen 14.00 en 16.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Groene Weegje in Zierikzee. De controle was gericht op gordelgebruik, technische gesteldheid van aanhangwagens en voertuigen, tonen van het rijbewijs en alcoholgebruik.

In totaal zijn 40 voertuigen gecontroleerd. Vier bestuurders hebben een bekeuring gekregen omdat zijn geen rijbewijs bij zich hadden. Vier bestuurder zijn betrapt op het rijden zonder gordel. Ook zij hebben een bekeuring gekregen. Bij drie voertuigen is geconstateerd dat de hulpkoppeling van de aanhangwagen niet goed aan de auto bevestigd was. Een bestuurder had zijn losbreekreminrichting niet op de juiste manier gebruikt. Ook hiervoor zijn bekeuringen uitgedeeld.

Twee bestuurders hebben een waarschuwing gekregen voor een kleine overtreding. Zij hadden hun aanhangwagen veel te zwaar beladen en moesten deze ter plaatse achterlaten. Beiden zijn later teruggekomen met een andere aanhangwagen of een auto die meer gewicht mag trekken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750