Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Uitslaande brand verwoest huis Schoondijke

Toegevoegd: 10-05-2017, 13.04 uur
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Een uitslaande brand heeft woensdagochtend een kleine rijtjeswoning in Schoondijke verwoest. Er is niemand gewond geraakt.


De brand in de hoekwoning aan de Rembrandt van Rijnstraat werd rond 11.25 uur opgemerkt. Al snel was er sprake van een behoorlijke rookontwikkeling en werd de brand aan de achterzijde van het huis uitslaand.

Er werd opgeschaald naar middelbrand en er kwamen twee tankautospuiten, een hoogwerker en een haakarmvoertuig met hulpverleningscontainer ter plekke. Enduris is ter plekke gekomen om het gas in de directe omgeving tijdelijk af te sluiten.

Rond 12.20 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren