Acht boetes bij controle Schroebrug Middelburg

Toegevoegd: 13-06-2017, 14.46 uur

Bromfietsen werden onderworpen aan een test op de rollerbank.
Bromfietsen werden onderworpen aan een test op de rollerbank.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens een bromfietscontrole op de Schroeweg in Middelburg heeft de politie vanochtend acht bekeuringen uitgeschreven.

Passerende bromfietsers werden rond 08.00en 09.30 uur vlakbij de Schroebrug onderworpen aan een test op een rollerbank. Zes personen kregen een bekeuring omdat hun brom- of snorfiets was opgevoerd.

Eén bestuurder kreeg een proces-verbaal omdat er geen spiegel aanwezig was en een andere bestuurder kreeg een boete voor het rijden zonder geldig rijbewijs.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (14-6-2017 om 12:05)
We zijn allemaal jong geweest neem ik aan, er zijn echt wel gevaarlijkere zaken die veel meer aandacht nodig hebben. Begin eerst maar eens met al die smartphone moordenaars uit het verkeer te halen dan winnen we al een heleboel. Maar daar wordt nog steeds niet echt op ingezet, ook niet door de politiek! Dus met andere woorden: verkeersveiligheid is niet belangrijk, wel alle zaken aanpakken wat veel geld opbrengt (dus laffe snelheidscontroles vanachter een bosje).
Jan B (13-6-2017 om 22:44)
@Peter de quaak, Volkomen gelijk. Blijkbaar heeft de Politie tijd over voor deze onzin. Ik kan me niet voorstellen dat alle diefstallen in Middelburg zijn opgelost.
Adriaan (13-6-2017 om 21:00)
Geachte meneer Peter de Quaak , gedeeltelijk ben ik het met u eens wat u hier neer zet . Maar wat zou u ervan vinden als bv een kind of een kind van familie of vrienden aangereden of nog erger dood gereden zou worden door een scooter of bromfiets die technisch niet inorde zou zijn of veel te hard rijdt , denk u dan nog zo over het nut van deze controle ?? Ik ben blij dat er zo af en toe gecontroleerd wordt en wat mij betreft veel vaker !! Als je zorgt dat je scooter , bromfiets of wat voor voertuig inorde is , heb je niet te vrezen van ern politiecontrole !!
peter de quaak (13-6-2017 om 17:03)
Veiligheid is het niet. Dat is ondertussen bij de rechter door diverse mensen wel aangetoond. Nee geld prevaleert boven fatsoen en normaal denkvermogen. Oom agent voert enkel uit wat hem wordt opgedragen en zelf nadenken mag hij of zij helaas niet meer want het zijn functieomschrijving schrijft voor dat dit zijn taak is. Diegene die tegenspraak geeft wordt als agent ontslagen, gedegradeerd of er uit gewerkt. En dan willen ze nog respect? Een statushouder die een vrouw verkracht pakken ze niet op, nee daar hebben ze geen tijd voor. Kost enkel geld. En als die dame het zelf doet zijn ze boos. Wat een bananenrepubliek. Ik zou geen agent willen zijn in deze boze wereld.