Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Sporenonderzoek schietincident afgerond

Toegevoegd: 09-09-2017, 13.37 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De technische recherche heeft het sporenonderzoek naar het schietincident in Terneuzen op locatie afgerond.


Tot aan het begin van de middag was de recherche in de Goudenregenstraat aanwezig en was de straat afgezet. Ook een deel van het Rozenpark was urenlang afgesloten omdat de politie daar waarschuwingsschoten had gelost bij de arrestatie van de verdachten.

​Rond 12.05 uur werd bij het Rozenpark ook de auto van de verdachten veiliggesteld. Onder toeziend oog van de politie is het voertuig meegenomen door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (9-9-2017 om 18:52)
Terneuzen Bomenbuurt, volledig schoonvegen evenzo als geheel Zeeuws Vlaanderen eens even grote schoonmaak houden, en Burgervadertjes stop maar met pemperen we weten wel hoe de vork in de steel zit om de dood eenvoudige reden je hebben het niet onder controle en er dus geen overzicht op, of zie ik het verkeerd?