Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

KNRM helpt visboot met motorstoring

Toegevoegd: 01-10-2017, 03.04 uur
De KNRM heeft de visboot veilig afgemeerd in de haven.
De KNRM heeft de visboot veilig afgemeerd in de haven.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een sportvisboot kreeg vrijdagmiddag te kampen met motorstoring nabij de haveningang van Vlissingen-Oost. De KNRM heeft de visboot veilig afgemeerd in de haven.


Twee sportvissers kregen door nog onbekende oorzaak te kampen met een motorstoring. De sportvisboot wil niet meer starten, waardoor de opvarenden genoodzaakt zijn om hulp in te roepen. De Nederlandse Kustwacht alarmeerde de reddingbootbemanning van Breskens. Deze varen uit met reddingboot Zeemanshoop en zetten koers naar de visboot die op zo’n vijf Mijl Noord-Oost van Breskens lag.

Eenmaal ter plaatse is de sleephaak in het traileroog bevestigd en de sportvisboot op sleeptouw genomen. In de Buitenhaven van Vlissingen werd de visboot veilig afgemeerd aan de Poseidonsteiger.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren