Slachtoffer beroving Hulst ook geslagen

Toegevoegd: 17-11-2017, 09.20 uur

Slachtoffer beroving Hulst ook geslagen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De persoon die gisteren in Hulst werd beroofd van een tas werd hierbij ook geslagen. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.

Het 57-jarige slachtoffer, afkomstig uit Cadzand, liep rond 14.40 uur met zijn computertas over het Cornelis de Vosplein. Toen hij in zijn auto wilde stappen werd hij uit het niets enkele keren tegen zijn hoofd geslagen. De man kwam ten val en de dader pakte de tas van de man uit de auto. Hij ging er vervolgens samen met een handlanger vandoor op een motorscooter.

De politie verspreidde gisteren een summier signalement van de daders en hun voertuig maar dit leidde helaas niet tot de arrestatie van de daders.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750