Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

OM eist cel- en taakstraf voor seks met 14-jarige

Toegevoegd: 22-11-2017, 19.30 uur
OM eist cel- en taakstraf voor seks met 14-jarige
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor het hebben van seks met een veertienjarig meisje hoorde woensdag de 37-jarige Y. W. uit Terneuzen een celstraf van een dag en een taakstraf van 180 uur tegen zich eisen.

W. kwam met het meisje in contact via een website waarop zij zich aanbood. W. maakte met haar een afspraak, haalde haar op bij een supermarkt in Terneuzen en bij de Zeedijk hadden ze orale seks in zijn bestelbusje. Dat alles in ruil voor sigaretten.

"Het was niet leuk, ik was te gespannen en ik was absoluut niet uit op seks met minderjarigen", betoogde W. "Dat ik hier zit is volkomen terecht, maar ik ben geen monster." Overigens was W. de enige van de vier mannen met wie het meisje seks zou hebben gehad die kon worden achterhaald. 

Uitspraak 6 december


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750