Weerbericht:
Vannacht vooral in het noorden en midden vorming van mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer gehinderd door persoon op spoor

Toegevoegd: 02-01-2018, 19.35 uur
Treinverkeer gehinderd door persoon op spoor
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Het treinverkeer op het traject Goes – Kruiningen heeft vanavond hinder ondervonden van een persoon die op het spoor liep. Dat meldt ProRail.


Rond 18.20 uur werden de overheidshulpdiensten ingeseind en die zijn op zoek gegaan naar de persoon. Deze werd in de omgeving van Kapelle Biezelinge aangetroffen en aangehouden.

Om 18.55 uur reden de treinen weer normaal op het traject.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (3-1-2018 om 12:13)
Liever zo, gewaarschuwd door de treindienstleider, dan een persoon zonder waarschuwing aanrijden. Mogelijk hebben zowel de Mcn als de Hc deze persoon nooit gezien; vaak wordt zo iemand gezien door een omwonende en wordt het treinverkeer stilgelegd of gewaarschuwd zonder dat het personeel iets hoeft te zien.
adri (3-1-2018 om 09:59)
Zonde voor de machinist en conducteur van de trein. Als de mensen voor de trein blijven springen hebben we straks geen machinist meer over
Cookie-instellingen beheren