Weerbericht:
Perioden met zon en vooral in de oostelijke nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Veertien boetes voor bellen achter stuur

Toegevoegd: 21-03-2018, 13.44 uur
Veertien boetes voor bellen achter stuur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft maandag en dinsdag in Hulst en omgeving 14 automobilisten op de bon geslingerd omdat zij niet handsfree aan het bellen waren.

De politie deelde ook andere bekeuringen uit. Zo kreeg één automobilist een boete voor het illegaal parkeren op een invalidenparkeerplaats en werd een ander beboet voor het rijden in een onverzekerde auto.

Tot slot werd ook nog een fietser bekeurd. Deze had namelijk een defecte fietslamp.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peety (21-3-2018 om 17:37)
Goed gezegd popeye. Hij mag wel meer betalen.. Ik heb express geen mobiele telefoon en zal er nooit 1 nemen ook, mijn werkgever mailt of belt maar thuis.. Van mij mag iedereen die belt of app't 1000 euro bekeuring krijgen en elke schade of ongeval ontstaan door een mobieltje de kosten verhalen op veroorzaker.. Ik snap niks van verzekeringmaatschappijen, ik had allang als ik hun was gezegd in polis bij gebruik mobiel alle kosten op de veroorzaker verhalen !!!
AntiGSM (21-3-2018 om 17:16)
Bellen is nog het minst erg met die smartphones, ze zitten er uitgebreid op te internetten en berichtjes te lezen en te typen. DAAR moet hoognodig de wet op aangepast worden, gelijk rijbewijs invorderen. Of gewoon blokkeren zo gauw voertuig in beweging is en ja dan gaan die verslavende dingen van de medepassagiers ook maar op zwart. Er is echt nog meer op de wereld dan zo'n schermpje al zou je het bijna niet zeggen. Kwa verslaving minstens net zo erg als roken!
Moeder (21-3-2018 om 16:44)
Heel goed dat hier meer op gelet -en ook bestraft- wordt. Zwaar onverantwoordelijk gedrag...
Michelle (21-3-2018 om 15:19)
Chapeau politie! Ga zo door !
JFK (21-3-2018 om 14:20)
is NOG VEEEEEL te weinig. Zojuist tussen Hulst en Kloosterzande +/- 1 op 3 zat te bellen OOK vrachtauto chauffeurs en bus chauffeurs, de zgn BEROEPS!
Popeye (21-3-2018 om 14:16)
Betaald die invalideparkeerfraudeer nog steeds drie x meer dan degenen die al bellend invaliden trachten te maken? Best vreemd bedacht wanneer men prioriteiten beweert te stellen ..