Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 389 km

Negen boetes bij controle milieustraat Zierikzee

Toegevoegd: 25-04-2018, 21.58 uur
Er werden in totaal negen processen-verbaal uitgeschreven. Er werden in totaal negen processen-verbaal uitgeschreven.
Er werden in totaal negen processen-verbaal uitgeschreven.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij de milieustraat aan de Deltastraat in Zierikzee heeft de politie woensdag in totaal negen processen-verbaal uitgeschreven tijdens een controle.


Samen met medewerkers van de gemeente Schouwen-Duiveland werd onder meer gelet op de veiligheid rondom aanhangwagens en het illegaal aanbieden van bedrijfsafval. In twee gevallen was sprake van uitstekende delen van de lading. Ook bleek de lading van de aanhangwagen van een tractor niet afgedekt te zijn.

Verder was een vrachtauto voor meer dan tien procent overbeladen en werd geconstateerd dat het kenteken van een aanhangwagen niet gelijk was aan die van het trekkend voertuig. Verder werden vier bekeuringen uitgedeeld omdat geen rijbewijs kon worden getoond.

De gemeente heeft een onderzoek ingesteld naar één geval waarbij wordt vermoed dat sprake was van illegaal aangeboden bedrijfsafval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (26-4-2018 om 09:05)
En maar volhouden dat er weinig agenten zijn. Het is maar waar je prioriteiten liggen als overheid.
Tom Helgers (26-4-2018 om 00:31)
Prima actie! Je ziet vaak genoeg van alles rijden waar niks van klopt. Je zal als motorrijder maar achter een aanhanger rijden waar het puin uit stuitert...
Piet Polletiek (26-4-2018 om 00:06)
Zijn we hier met valse voorwendsels aan het proberen, de tekorten van 1,4 miljard van de regering, wegens het bevoordelen van Unilever en Shell, van de burgers aan het aftroggelen? Het n.l. niet altijd waar, dat het kenteken van de aanhanger hetzelfde moet zijn als van de auto! Bij aanhangers met een laadvermogen van meer dan 750Kg gaat dit verhaal niet op! Wees blij dat men zijn afval bij de milieustraat komt brengen in plaats van sluikstortingen te doen!
Importzeeuw (25-4-2018 om 23:20)
Echt weer zo'n typisch gevalletje van burger pesten. Brengen mensen hun afval netjes naar de stort, staan er een paar hun bonnenboekjes te vullen.
Cookie-instellingen beheren