Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in loods recyclingbedrijf Nieuwdorp

Toegevoegd: 26-04-2018, 04.12 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - In een bedrijfsloods van recyclingbedrijf Suez aan de Polenweg in Nieuwdorp heeft vannacht brand gewoed. Er is niemand gewond geraakt.


De brandweer kreeg de melding van de brand rond 03.00 uur binnen via een particuliere alarmcentrale. Binnen twee minuten werd opgeschaald naar middelbrand. Naast de blusploeg van de post Borssele rukte ook die van Nieuwdorp met spoed uit.

Rond 03.25 uur meldde de bevelvoerder van de eerste tankautospuit dat de brandweer het vuur meester was. Er bleek een relatief kleine hoop afval in brand te hebben gestaan welke echter wel voor flink wat rookontwikkeling had gezorgd.

Tegen 04.00 uur kon ook de laatste brandweerwagen terugkeren naar de post.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750