Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 25 km

Omgekomen man Hoek is Roemeen

Toegevoegd: 29-04-2018, 09.59 uur
Het dodelijke slachtoffer is een 19-jarige man uit Roemeniƫ.
Het dodelijke slachtoffer is een 19-jarige man uit Roemeniƫ.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOEK - De man die zaterdagavond om het leven kwam bij een ongeluk op de Hoekseweg (N682) bij Hoek is een 19-jarige man uit Roemenië. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


Volgens de politie reed de Roemeen vanuit Hoek richting Terneuzen. Bij buurtschap Wulpenbek kwam hij frontaal in botsing met een hem tegemoetkomende auto. Deze werd bestuurd door een 48-jarige man uit Yerseke. Bij hem in de auto zat een 16-jarig meisje uit Hoek.

De Roemeen werd door de klap uit zijn auto geslingerd. Hij werd nog gereanimeerd maar overleed desondanks ter plekke. De auto van de man uit Yerseke kwam op een talud tot stilstand. De man raakte bekneld en kon na een uur door de brandweer worden bevrijd. De man en het meisjes zijn zwaargewond naar het ziekenhuis in het Belgische Gent gebracht.

De politie sloot na het ongeluk de Hoekseweg volledig af. Ter plekke is uitgebreid onderzoek gedaan. De uitkomst hiervan is echter nog niet bekend en volgens de politie is het dus te vroeg om iets over de oorzaak van het ongeluk te kunnen zeggen.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (30-4-2018 om 00:15)
Heel erg allemaal, maar er was toch een onderzoek gedaan? Hoe kom je op zo'n stuk overzichtelijke weg op de verkeerde weghelft? Wie was er fout en hoe is het gebeurt? Van het verzekeringsverhaal zou je niet echt vrolijk worden als je eens kijkt wat er hier allemaal rondrijdt (en inderdaad niet echt fatsoenlijk rondrijdt!).
pietje (29-4-2018 om 23:42)
Volgens mij is de klap geen 160, maar 80, je rijdt 80 en staat in een keer stil.Het blijft even goed een verschrikkelijk ongeluk, voor iedereen.
Schandalig (29-4-2018 om 22:48)
Dennis, peet en terneuzenaar, jullie kunnen beter bij de politie of rijksdienst voor wegverkeer gaan werken. Minder dan een dag na dit ongeluk wisten jullie al wie er schuldig was en dat hij niet verzekerd was. Knappe mannen hoor zijn jullie. Ws. werkte die man hier om voor een hongerloontje onder het minimum loon keihard te werken, wat de meeste blanke Zeeuwen niet willen doen. Als blijkt dat hij onschuldig is, hoop ik dat de Nederlandse staat zo fatsoenlijk is om hem naar Roemeniƫ te laten vervoeren en begraven bij zijn familie. Liever een beetje respect voor de familie van alle slachtoffers, i.p.v. met domme reacties een schuldige aan te wijzen en over geld te beginnen.
Camiel (29-4-2018 om 22:16)
Ongeval is gebeurd vlak nadat ik daar gepasseerd ben richting hoek. Denk met een tijdverschil van ongeveer 5 min. Er was een felle laagstaande zon. Heb zelfs mijn zonnebril nog op gehad. Was erg irritant. Of dit de oorzaak was van dit ongeval weten we nog niet maar het zou mee gespeeld kunnen hebben. In elk geval sterkte aan alle nabestaanden en betrokkenen.
Ppatrick (29-4-2018 om 21:36)
Sterkte, Een hardwerkende man overleden. Waren er maar meer zoals deze, die het werk wel willen doen .
Medemens (29-4-2018 om 21:35)
"Die" Roemeen is iemand zijn kind. 'Die" Roemeen komt nooit meer thuis. De andere twee slachtoffers vechten voor hun leven. Ik vraag me af waar het respect is gebleven.
Cookie-instellingen beheren