Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgekomen man Hoek is Roemeen

Toegevoegd: 29-04-2018, 09.59 uur
Het dodelijke slachtoffer is een 19-jarige man uit Roemenië.
Het dodelijke slachtoffer is een 19-jarige man uit Roemenië.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOEK - De man die zaterdagavond om het leven kwam bij een ongeluk op de Hoekseweg (N682) bij Hoek is een 19-jarige man uit Roemenië. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


Volgens de politie reed de Roemeen vanuit Hoek richting Terneuzen. Bij buurtschap Wulpenbek kwam hij frontaal in botsing met een hem tegemoetkomende auto. Deze werd bestuurd door een 48-jarige man uit Yerseke. Bij hem in de auto zat een 16-jarig meisje uit Hoek.

De Roemeen werd door de klap uit zijn auto geslingerd. Hij werd nog gereanimeerd maar overleed desondanks ter plekke. De auto van de man uit Yerseke kwam op een talud tot stilstand. De man raakte bekneld en kon na een uur door de brandweer worden bevrijd. De man en het meisjes zijn zwaargewond naar het ziekenhuis in het Belgische Gent gebracht.

De politie sloot na het ongeluk de Hoekseweg volledig af. Ter plekke is uitgebreid onderzoek gedaan. De uitkomst hiervan is echter nog niet bekend en volgens de politie is het dus te vroeg om iets over de oorzaak van het ongeluk te kunnen zeggen.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (29-4-2018 om 14:43)
Ik ben het eens met Peet, maar als alletwee de auto's netjes 80 reden is het effect dat de auto's afzonderlijk tegen een muur knalden met 160km per uur... Je kunt het apathisch vinden Verbijsterd maar Peet heeft gewoon gelijk, lange leve één Europa!
Verbijsterd (29-4-2018 om 12:52)
Wat een vreselijk apathische reactie van Peet, die de wereld keihard durft te noemen. Een jongen van 19 jaar is dodelijk verongelukt, een meisje van 16 en een man van 48 jaar liggen zwaar gewond in Gent, maar kennelijk zijn voor hem de materiele zaken belangrijker. Geld, genoegdoening, recht halen: keihard!
Vreselijk (29-4-2018 om 12:47)
Vreselijk zo jong leven, verschrikkelijk voor de slachtoffers en nabestaande. Maar ze rijden werkelijk als gekken niet denkend aan hun medemens, als ik een Oost Europees kenteken zie maak ik pas op de plaats, ze weten dat er toch niks te halen valt bij ze, als het ze te heet onder de voeten wordt nemen ze de wijk naar eigen land en zitten slachtoffers met de gebakken peren. Heel veel sterkte voor de slachtoffers en familie.
Peet (29-4-2018 om 11:40)
Jonge jonge vreselijk... Hoop trouwens wel dat die Roemeen verzekerd was anders zit de tegenpartij mooi in de schulden en kosten... Ik heb zelf namelijk ook een x aanrijding gehad met een oosteuropeaan en kreeg geen cent van niemand en waarborgfonds wou ook niks betalen terwijl mijn auto total loss was ... Was alleen voor uitzonderlijke gevallen zeiden ze toen alsof schade veroorzaakt door ander niet uitzonderlijk is... Sterkte, wel heel erg want door zo'n ongeval raak je ook nog je eigen risico in de zorg kwijt terwijl je geen schuld hebt.. Zelfs dat kreeg ik ook niet eens vergoed.. Wereld is keihard...
Moeder (29-4-2018 om 11:40)
Veel sterkte voor zijn nabestaanden.. Beterschap voor de man en het meisje! Ik hoop dat zij er weer helemaal bovenop komen..
Cookie-instellingen beheren