Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 42 km

Middelburg sluit drugspand Arnesteinweg

Toegevoegd: 01-05-2018, 14.58 uur - Update: 01-05-2018, 16.15 uur
Foto 3 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Governmind (7-5-2018 om 01:42)
Levensgevaarlijk man, dat drugsverbod. Brandgevaar, roof overvallen, volksgezondheid door onzuivere troep, zware last op politie/justitie capaciteit, zwart geld en haat tegen de overheid. En het resultaat: het is s'avonds makkelijker om drugs te kopen als vers brood. Dus ik vermoed dat de enige reden om het illegaal te houden is dat er zo makkelijk veel zwart geld gemaakt kan worden. Het enige wat ik verwacht als alles legaal zou zijn is dat er wat alcoholisten overstappen op andere middelen. En das meestal geen verslechtering voor de omgeving, aangezien alcohol één van de meest overlast veroorzakende drugs is in onze samenleving. Prijzen kunnen 20x goedkoper, scheelt een hoop inbraken en diefstal/overvallen als junks 20x minder nodig heb
Jac (2-5-2018 om 21:43)
@Jokko: Het antwoord is "Het dogma dat alle drugs slecht zijn en altijd en met alle middelen tegen gehouden moeten worden tegen wat voor kosten (materieel of persoonlijk) dan ook". Daar help rationeel redeneren niet, de aarde was hierdoor zelfs ooit plat......... De meesten mensen die dit lezen zeggen... "maar drugs zijn toch ook slecht en moeten toch ook verboden worden. logisch toch, het is toch gewoon zo...... iedereen die hier anders over denkt is gek" Was getekend, Het Dogma.
Jokko van der Sneuk (2-5-2018 om 07:53)
DE ZOGENAAMDE ACHTERKANT VAN DE COFFEE SHOP.., als het kweken nu legaal zou mogen, dan lijkt mij het illegale aftappen van stroom die bij ons verrekend wordt VOORBIJ ??? iemand daar een antwoord op ??
zeeuw (1-5-2018 om 18:42)
goed zo pak ze maar goed aan en niet van dat softe gedoe maak de namen maar bekend
Cookie-instellingen beheren