Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw spoedkeizersnede Hulst overleden

Toegevoegd: 09-05-2018, 14.15 uur
De toestand van de baby is volgens de politie zorgwekkend.
De toestand van de baby is volgens de politie zorgwekkend.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HULST - De zwangere vrouw die maandag in Hulst een hartstilstand kreeg is overleden. Dat heeft de politie bekend gemaakt naar bevestiging door familie van het slachtoffer.


Rond half elf kwam een melding binnen van een onwelwording bij bakkerij Risseeuw aan de Stationsweg. Er bleek sprake te zijn van een reanimatie en het slachtoffer bleek zwanger te zijn. Daarom kwamen drie ambulanceteams ter plekke. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen.

Ter plaatse is de baby van de vrouw via een spoedprocedure ter wereld gekomen. Het kindje is vervolgens per helikopter naar een ziekenhuis gebracht. De vrouw is met spoed per ambulance afgevoerd. Daar is ze volgens de politie overleden. Volgens de poliie ligt het baby’tje nog in zorgelijke toestand in het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
(10-5-2018 om 18:11)
Afschuwelijk, veel sterkte voor de nabestaande!
P (10-5-2018 om 09:57)
Van euforie dat je zwanger raakt en er naar toe leeft, naar een intens eng donker moment dat alles voorbij is en je vecht voor beide levens! Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden, en moge de kleine een gezond leven tegemoet gaan.
John (9-5-2018 om 23:14)
Wat een drama. Ik hoop van harte dat de kleine het overleeft en samen met de vader een fijn leven zal hebben zo ver dat gaat. Sterkte voor alle betrokkenen.
Nina (9-5-2018 om 21:24)
Wat een intens verdrietig bericht. Ik wil de nabestaande heel veel sterkte toe wensen.
een gast (9-5-2018 om 20:31)
langs deze weg heel veel sterkte voor een ieder die hierbij betrokken is
een moeder (9-5-2018 om 19:23)
Heel veel kracht en sterkte toegewenst voor de nabestaanden.Vooral de man en vader!We hopen en bidden dat de baby mag blijven leven.