Vrouw spoedkeizersnede Hulst overleden

Toegevoegd: 09-05-2018, 14.15 uur

De toestand van de baby is volgens de politie zorgwekkend.
De toestand van de baby is volgens de politie zorgwekkend.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HULST - De zwangere vrouw die maandag in Hulst een hartstilstand kreeg is overleden. Dat heeft de politie bekend gemaakt naar bevestiging door familie van het slachtoffer.

Rond half elf kwam een melding binnen van een onwelwording bij bakkerij Risseeuw aan de Stationsweg. Er bleek sprake te zijn van een reanimatie en het slachtoffer bleek zwanger te zijn. Daarom kwamen drie ambulanceteams ter plekke. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen.

Ter plaatse is de baby van de vrouw via een spoedprocedure ter wereld gekomen. Het kindje is vervolgens per helikopter naar een ziekenhuis gebracht. De vrouw is met spoed per ambulance afgevoerd. Daar is ze volgens de politie overleden. Volgens de poliie ligt het baby’tje nog in zorgelijke toestand in het ziekenhuis.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (9-5-2018 om 17:04)
Dacht vanochtend nog erover. Dit is zo bedroevend. Hoop van harte dat het kindje het haalt. Dat zou moeder gewild hebben. Sterkte voor alle betrokkenen.
Cynthia (9-5-2018 om 17:04)
Ingrijpend voor alle betrokkenen, zo'n spoedkeizersnede op locatie! Triest nieuws dat de moeder het niet gehaald heeft. Nu hopen voor het kindje dat het er gezond doorkomt.
Addy Berge (9-5-2018 om 16:40)
allereerst gecondoleerd aan de familie en vrienden en ook de hulpverleners die alles hebben ingezet om moeder en kindje te redden, heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies
Jac (9-5-2018 om 16:01)
Familie en collega`s heel veel sterkte toegewenst met dit verschrikkelijk nieuws.
Peet (9-5-2018 om 15:49)
Wat in en in triest, hoop dat het kindje het redt.Heel veel sterkte voor de nabestaanden
Jan de filatroop (9-5-2018 om 15:21)
Heel erg veel sterkte voor alle nabestaanden