Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand bij restaurant Arnemuiden

Toegevoegd: 13-05-2018, 23.08 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een middelbrand in Arnemuiden. Er bleek brand te zijn in een plafond bij een afzuiginstallatie.


De brand werd rond 22.05 uur ontdekt bij het restaurant aan de Muidenweg. Er zijn twee blusvoertuigen, een ladderwagen en een waterwagen ter plaatse geweest. Volgens de brandweer woedde er brand tussen het plafond en in de afzuiginstallatie.

Omdat het een complex gebouw is heeft de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Boven het restaurant bevinden zich woningen, vandaar dat er ook een ambulance is ingezet. Deze heeft tenminste één persoon gecontroleerd, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis.

De brand kon snel worden geblust waarna de brandweer het pand heeft geventileerd. Over de omvang van de schade is verder niks bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren