Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand landbouwschuur Zaamslag

Toegevoegd: 19-05-2018, 22.38 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - In Zaamslag heeft zaterdagavond brand gewoed in een grote landbouwschuur op een camping aan de Koning Willem III-weg.


De brand werd rond kwart voor negen ontdekt. De brandweer schaalde op naar middelbrand en kwam ter plekke met twee tankautospuiten, een waterwagen en een hoogwerker. Er was niemand binnen in de schuur en er raakte niemand gewond. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland kon na een half uur het sein 'brand meester' worden gegeven. De brandweer moest daarna nog wel nablussen en sloopwerkzaamheden verrichten.

Bij de nabij gelegen Drie Gezustersdijk is bij een aantal adressen de stroom uitgevallen, mogelijk als gevolg van de brand in de schuur. Enduris is ter plekke om de storing, die minder dan 100 klanten heeft getroffen, op te lossen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (19-5-2018 om 23:36)
Dit is gelukkig weer betrekkelijk goed afgelopen, mede dankzij de kanjers van de brandweer.
Cookie-instellingen beheren