Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inval bij autohandel in Kapelle

Toegevoegd: 19-06-2018, 17.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Vanmorgen is er een integrale controle uitgevoerd bij een autohandel aan de Noordhoeksewegeling in Kapelle. De actie was een samenwerking tussen de gemeente Kapelle, de politie, de Belastingdienst, de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Zeeland en de Douane, met ondersteuning van de Taskforce Zeeland West-Brabant.


Bij de controle is bewoning aangetroffen van een stacaravan die in strijd is met het bestemmingsplan. Ook vonden er bedrijfsmatige activiteiten plaats die in strijd zijn met het bestemmingsplan. De politie heeft twee auto’s, een motor, verschillende goederen zoals navigatiesystemen en airbags in beslag genomen voor onderzoek.

Daarnaast zijn er hennep gerelateerde spullen aangetroffen zoals lampen, ventilatiesystemen en potten. Ook deze zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De eigenaar van het perceel is aangehouden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de filatroop (19-6-2018 om 23:53)
Op zich geen verkeerde actie van politie.zeker als het gaat om evt hennepteelt.althans de spullen die er voor nodig zijn zijn in beslag genomen.prima maar dan een stacaravan wat in strijd is met het bestemmingsplan??wat een zielige vertoning om een stacaravan op te ruimen omdat dit niet in het bestemmingsplan past..walchelijk gewoon