Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 23 km

Schade bij aanvaring voor Walcherse kust

Toegevoegd: 01-10-2018, 21.47 uur
De politie doet onderzoek naar het scheepsongeval.
De politie doet onderzoek naar het scheepsongeval.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Noordzee is maandag ter hoogte van Walcheren schade ontstaan bij een aanvaring. Dat meldt de politie.


Volgens de politie vond de aanvaring 's ochtends plaats en was er sprake van een botsing tussen een vissersschip en een zeeschip. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Wel was er zo gezegd schade.

De Landelijke Eenheid Zuidwest van de politie laat weten dat het onderzoek naar het scheepsongeval nog in volle gang is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (2-10-2018 om 09:23)
Hadden we een prachtige Raad voor de Scheepvaart voor. Vergeten, net als nagenoeg de ganse Nederlandse Scheepvaart en haar kennis, helaas. Politie mag t opvangen. Alweer. Gelukkig wel relatief goed afgelopen voor de zeevarenden deze aanvaring lijkt t.
Cookie-instellingen beheren