Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Onderzoek naar illegale prostitutie Vlissingen

Toegevoegd: 26-10-2018, 11.57 uur
Onderzoek naar illegale prostitutie Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft woensdag in Vlissingen twee woningen bezocht in het kader van een onderzoek naar illegale prostitutie. Daarbij gaven de dienders zich uit als mogelijke klant.


De prostituees werden vooraf online door agenten benaderd. Op het eerste adres dat bezocht werd waren twee prostituees aanwezig die vermoedelijk illegaal klanten ontvingen in een woning. Op het tweede bezochte adres zaten drie Bulgaarse vrouwen die zich ook online aanboden als prostituee. De agenten troffen in deze woning ook een klant en drie Bulgaarse mannen aan.

De gecontroleerde dames waren niet in het bezit van een escortvergunning. Er zal daarom een bestuurlijke rapportage tegen ze worden opgemaakt die aan de gemeente Vlissingen wordt doorgezet. Met alle vrouwen is ook een gesprek gevoerd over het waarom zij in de prostitutie werken en of zij dit wel vrijwillig doen.

Mochten vrouwen met prostitutiewerk willen stoppen, dan kunnen zij volgens de politie altijd een beroep doen op de afdeling Afdeling Vreemdelingen Identificatie Mensenhandel (AVIM) van de politie en/of het uitstapprogramma RUPS van de GGD.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (26-10-2018 om 13:00)
Wat doen die gasten überhaupt in Nederland, paspoort afpakken en uitzetten (hebben hier niks te zoeken).
Cookie-instellingen beheren